Sale is still on at Boozt!

christmas-16

1) Bukser fra Ganni // 2) Jakke fra Carin Wester // 3) Stribet skjorte fra Custommade // 4) Mørkeblå skjorte fra HOPE // 5) PJ-inspireret skjorte fra Designers Remix // 6) Lyserøde leggins fra Dagmar // 7) Sko fra Filippa K

Jeg har haft en lidt lang måned indtilvidere og jeg føler allerede at der er sket helt latterligt meget. Derfor har jeg endnu ikke haft tid til at kigge specielt meget på udsalget på nettet. Jeg har købt et par New Balance på udsalg, men ellers har jeg ikke fået købt noget.
Men det skal laves om nu, for Boozt har altså også udsalg og derinde har jeg fundet overstående items.
Jeg er ret pjattet med de fine blomstrede bukser fra Ganni og den flotte bindebånds-jakke fra Carin Wester.

Hvad synes I om de ting jeg har fundet?
xx Alberte

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment