My huge Asos wishlist!

asos1 asos2 asos3

1) Sort skjorte med blonde // 2) Sort kjole med dyb udskæring // 3) Lyserøde Superga sneakers // 4) Stribet striktrøje // 5) Hvid skjorte // 6) Sort off-shoulder kjole // 7) Sort quilted jakke // 8) Grå nederdel // 9) Hvid bluse med bare skuldre // 10) Grå sweatshirt // 11) Ternet grå skjorte // 12) Brun frakke

Jeg har efterhånden fået samlet en ekstremt lang liste på ASOS med items jeg gerne vil eje. Og mange af tingene er jeg millimeter fra at bestille hjem og jeg forudser at jeg i hvertfald ejer én af disse styles inden Januar er omme. Jeg er bare typen som skal bruge et par uger på at gøre et køb, da jeg hader at bruge penge.

Hvad synes I om de ting jeg har fundet? Jeg er især ret pjattet med den stribede striktrøje og den brune frakke.
xx Alberte

 – Sponsoreret indlæg

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment