Sådan blev jeg blogger // Historien om Whittaheart

skaermbillede-2017-02-01-kl-16-05-35

Det slog mig forleden at jeg aldrig noglesinde har delt “min blogger-historie” herinde og at jeg aldrig har fortalt hvordan jeg opdagede mediet og hvordan jeg kom igang! denne fortælling tænker jeg at I skal have idag!

På trods af at bloggen blev en realitet i Juli 2012 stiftede jeg faktisk allerede bekendskab med blogging i sommeren 2011 – et år før at Whittaheart blev “født.”
Jeg var på det tidspunkt fornyeligt begyndt i en ny folkeskoleklasse og en af de meget smarte piger i klassen havde oprettet en blog på Blogspot. Jeg kan huske hvordan hun fortalte at der var folk som kommenterede og responderede på hendes indlæg. Jeg var dybt fascineret af den respons hun fik og jeg syntes det var så sejt at hun havde folk som læste hvad hun skrev. Noglelunde på samme tid besluttede jeg mig så for også at blive blogger. Jeg oprettede en blog på Blogspot og begyndte så småt at skrive om mit liv. Jeg skrev om de Jeffrey Campbell sko jeg ønskede mig (nogle rædselsfulde sko, som jeg af en eller anden mærkelig grund godt kunne lide) og mine weekend-besøg hos min bedsteveninde.
Alt i alt en virkelig mærkelig og ufrivilligt morsom blog.Mine skrivefærdigheder var på daværende tidspunkt heller ikke ligefrem noget at råbe hurra for. Det var kun mine klassekammerater som læste min blog og jeg fik aldrig nogle kommentarer på bloggen, udover dem jeg fik af mine veninder.
Jeg bloggede på denne blog i et par måneder og så mistede jeg interesseren. et ønske jeg havde haft om at få kommentarer og respons fra ukendte mennesker var ikke blevet opfyldt og jeg gik hurtigt træt i det.

Jeg gik i et år og var overbevist om at jeg ikke skulle blogge igen. Jeg kunne simpelthen ikke finde ud af at blogge hver dag og jeg havde jo altid andre ting at tage mig til. Foreksempel at tage en middagslur efter skoletid. Men i foråret 2012 fik jeg et stort tilbagefald i min angst og jeg kunne ikke tage i skole. Min angst var tilbage i en højere grad end noglesinde før. Derfor blev jeg taget ud af skolen og begyndte at få hjemmeundervisning. I sommeren 2012 tog jeg på sommerferie og efter at have brugt et par måneder på at lave ingenting – så besluttede jeg mig for at starte bloggen op igen og grundet at jeg havde meget mere plads til fritid, begyndte jeg at blogge. Jeg startede efter sommerferien på en skole for børn med angst, men grundet at skolen var tilegnet til børn med specielle behov, havde jeg stadig tid til bloggen, og jeg var ikke længere fuldkommen smadret når jeg kom hjem fra skole.

Sidenda har bloggen hængt ved og har givet mig både gode og dårlige oplevelser. Men alt i alt en stor gevinst i mit liv. Der sker snart nogle nye ting inde på bloggen og der kommer nogle ændringer. Det har givet mig tid til at reflekterer lidt over bloggens fortid og hvad jeg er stolt over, men også ting som jeg er mindre stolt over.

Hvor længe har I læst med?
xx Alberte

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

Comments: 8

 • Vanja 3. februar 201711:54

  Du er så sej!

 • Vanja 3. februar 201711:55

  du er så sej

 • Pernille 3. februar 201720:13

  Jeg tror jeg har været fast læser siden vinteren 2012, detver ihvertfald mange år. Jeg kan huske at jeg startede med læse på blogspot og at du ikke var så gammel så det snart mange år

 • Monique 3. februar 201721:11

  Ih, har læst med i rigtig lang tid! Kan huske dig fra goSupermodel, hvor du promotede helt vildt meget for din blog. Det er vildt hvor langt du er nået siden da! Knus

 • Laura 10. februar 201716:59

  Jeg har også fulgt med siden goSupermodel. Vildt lang tid siden, nu hvor man tænker over det 🙂

  Og så er jeg lige nødt til at høre – er det JC Lita-skoene, du taler om? Dem drømte jeg i hvert fald om, hahah!

Leave a Comment