Kaos på bordet, kaos i sindet

16465882_10209821063137594_1289262830_o

Sådan her ser mit bord ud hvergang jeg arbejder med bloggen. For mig er den ultimative inspiration nemlig modeblade og sommetider skal jeg bare sidde og bladre lidt frem og tilbage og kigge på billeder, for at få en god idé. Derfor er mit bord ret ofte et stort rod af modeblade, tekander og lookbook’s fra forskellige brands.

Jeg har dog med årene (uden at få det til at lyde som om at jeg er ældgammel) lært at rod gør mig i dårligt humør og jeg bliver irritabel og mister overblikket. Derfor er jeg begyndt at gå meget op i at få ryddet op på min lille lejligheds-etage i mine forældres hus. Hver aften inden jeg går i seng sørger jeg for at værelset ser ud, som hvis der kom gæster og tøj er bandlyst fra møblerne. Tøjet skal enten være på stativet eller i skabet.

Hvordan har I det med rod? Er I et rodehoved, eller har I det ligesom mig?
xx Alberte

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

Comment: 1

  • Helene 5. februar 201720:33

    Har det på præcis samme måde, kan ikke overskue det hvis der er rodet

Leave a Comment