Høj feber og sej Jane Kønig giveaway!

skaermbillede-2017-02-06-kl-12-02-00

Gæt hvem der har lagt sig med høj feber og influenza? Yes, det har jeg. Igen.
Inden jeg fik disse feber-omgange to gange i træk har jeg ellers været feberfri i godt og vel et år, så jeg havde helt glemt hvordan det var at have influenza. Jeg husker det ikke som om at det var så ubehageligt.

Nå, men jeg kommer ikke til at blogge før jeg er rask, så der bliver nok stille herinde de næste par dage. Undskyld!

En god nyhed er dog at I idag kan tage et smut forbi instagram og deltage i min giveaway om et smukt lovetag-smykke fra Jane Kønig! Jeg er selv helt vild med deres lovetags, så jeg synes da lige at I skal kigge forbi.
I kan finde min instagram HER

I kan også gå ind på jeres instagram-app på mobilen og finde mig på navnet @Albertewhitta
xx Alberte

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment