I denne uge… // Special Edition

780df9b6e24fb4af0d18970f5ea82435
Jeg har følt mig som lille Simba hele ugen. 

Efterhånden er føljetonen ‘I denne uge’ blevet så fasttømret på bloggen, at jeg føler at denne uge ikke er sket, hvis jeg ikke når at skrive om den i et blogindlæg. Derfor skal denne uge selvfølgelig også nævnes, selvom den vitterligt kun har handlet om at blive rask. Så her kommer en opsummering af den mest indholdsløse uge i mands minde.

I denne uge…

Har jeg spist to en halv pakke Lakerol-pakker.

Har  jeg bandet og svovlet mere end én gang over ikke at kunne blogge så meget som jeg plejer. Det er svært at tilladde sig selv at være syg, når man føler et tungt ansvar på skulderen. Måske burde jeg tage det lidt roligt med det ansvar. 

Har jeg fundet over ti ting som jeg gerne vil have i min garderobe. Blandt andet er jeg sygt tæt på at bestille denne fine skjorte hjem (LINK HER) – Den minder mig rigtig meget om en bluse man kan få hos Toteme – den her er bare meget billigere.

Opdagede jeg at Fie Laursen er sprunget ud som biseksuel. Hvilket jeg synes er morsomt, da jeg tydeligt husker hvordan hun lavede et langt indlæg om sin biseksualitet tilbage i 2012. 

Har jeg fundet på tonsvis af ideer til nye blogindlæg.

Blev jeg voldsomt oprevet over at Liv ikke røg videre i x-factor. Fuck hvor var det en kæmpestor fejltagelse. Liv er egentlig den eneste af deltagerne som jeg ville have lyst til at høre en plade med. Mia var også sygt god, men jeg vil kun høre en plade med hende, hvis det er med hendes egne tekster. 

Er jeg begyndt at spise morgenmad. En portion yoghurt er min nye morgen-tradition.

xx Alberte

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment