Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

My favorite qoutes

tumblr_oh1u9s0cgs1qf4w6go1_1280

Det er muligvis lidt corny, men jeg elsker gode citater, også kaldet qoutes. Citater kan sommetider sætte ord på nogle følelser man har, men som man ikke helt kan beskrive. Citater kan også fungerer som et form for mantra, som man kan bruge i de svære perioder i ens liv. Jeg har en række citater gemt på min telefon som jeg engang imellem kan kigge på, hvis jeg har brug for lidt visdom, eller et lille skub i den rigtige retning mentalt.

Selvom citaterne ligger frit fremme på google, så er disse citater blevet en lille del af mig og min måde at deale med de svære tidspunkter i livet og derfor er det også meget personligt at dele dem med jer, men samtidig kan det jo være at I kan bruge citaterne, når I har det dårligt, eller bare har brug for at huske på de vigtige ting i livet.

Jeg vil lade citaterne tale for sig selv, for jeg synes ikke at så kloge ord har brug for nærmere uddybning.

“Let your faith be bigger than your fear.”

“To live a creative life we must lose our fear of being wrong.”

“Could a greater miracle take place, than for us to look through each other’s eyes for an instant?”

“Our days are happier when we give people a bit of our heart rather than a piece of our mind?”

“When you start to develop your powers of empathy and imagination, the whole world opens up to you.”

“Everyday may not be good, but there is something good in every day!”

“The strongest people are not those who show strength in front of us but those who win battles we know nothing about.” 

“Tough times dont last, but tough people do.”

“The only thing we have to fear, is fear itself.”

xx Whitta

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

Comments: 2

  • Pernille 13. februar 201720:22

    Jeg er også selv citat fan, og jeg bruger dem ligesom dig til ar minde mug selv om de gode ting i de dårlige tider. Et af mine yndings er “Just because he cant love you the way you want him to. Dosent mean he dosent love you with his everything” jeg elsker dette citat og det minder mig om at man skal være taknemlig når folk gir noget af dem selv til en hvis man kan sige det på den måde? Det er ihvertfald mit yndlings. Og så elsker jeg også dette “You can beat me, but you cant beat my outfit”. Men der var nogle gode citater iblandt dine og måske nupper jeg et enkelt eller to ,

Leave a Comment