Spørg mig om alt // Spørgerunde

fullsizerender-15

Over den seneste måned har jeg kunne se på mine statistikker at der er kommet mange nye læsere ind på domænet her. Og som blogger er det jo bare vildt positivt, og jeg er glad for at Whittaheart-familien bliver større. 😉

Derfor tænker jeg også at det er på sin plads med en lille spørgerunde! En runde hvor I kan stille alle de spørgsmål I brænder inde med. Som f.eks. hvorfor jeg ikke vil have en gymnasiel uddannelse, hvorfor jeg hele tiden får ny frisure (først blondt, så mørkt, så blondt), eller om jeg er glad og tilfreds med mit liv. Alt hvad I nu har lyst til at vide.

I kan stille jeres spørgsmål i kommentarfeltet, men I kan også skrive den i en besked på bloggens facebookside HER

xx Alberte

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

Comments: 9

 • nikoline 17. februar 201721:34

  Kunne godt tænke mig at vide, hvordan du finder tid/overskud/inspiration til at blogge. Synes nemlig selv, at det godt kan være lidt svært en gang i mellem! <3

 • Kathrine 18. februar 201714:19

  Hvor køber du lingeri? Og er du mest til g-streng eller hipsters?

 • Julie 18. februar 201714:30

  Hvem er dit allerstørste male kendis-crush?

 • Isabella 18. februar 201714:30

  Hvis du kunne bo hvor som helst i verden, hvor ville du så vælge?

 • Katrine Ringbæk 18. februar 201718:50

  Et godt råd til at få sin blog til at vokse sig større 🙂

  Katrine
  // http://katrineringbaek.bloggerspoint.dk

 • Pernille 18. februar 201721:45

  Åhh jeg har så mange spørgsmål som jeg altid gerne har ville stille dig. 1) Hvad motivere dig til at være den du er? 2) Hvordan holder du ved dine drømme, når du har “problemer socialt” hvis man kan suge det? Jeg har nemlig samme problem, 3) Hvordan har du lige så stille lært at acceptere den du er? Håber ikke at det er lidt for personligt. Knus herfra

 • Nina 18. februar 201723:01

  Kunne du finde på at drikke en kop kaffe med en læser?

 • Signe 19. februar 20171:02

  Hvad er din holdning til cigarette bukser?:p

Leave a Comment