Fireogtyve favoritter fra Asos + rabatkoder!

asos1

1) Lyserød polo-skjorte // 2) Lyse Asos jeans med vidde // 3) Mørkeblå skinny jeans // 4) Lyserøde Superga sneakers

asos2

5) Lyseblå feminin top med blonder // 6) Bindebånds trøje // 7) Stribet kjole med bælte i taljen // 8) Lilla striktrøje

asos3

9) Sort og hvid mønstret bluse med flæser // 10) Armygrøn off-shoulder strik // 11) Grå t-shirt med print // 12) Hvid skjorte med flæser

asos4

13) Lilla strik med leopard-print // 14) Hvid og lyserød stribet skjorte med flæser // 15) Lyseblå pyjamasbukser 16) Lang denimnederdel

asos5

17) Denimkjole // 18) Stribet trøje med broderet ‘amour’ // 19) Sorte læderbukser // 20) Sorte Ballarinaer

asos6

21) Guldringe // 22) Højtaljet denimnederdel i off-white // 23) Blå mom jeans // 24) Nike sneakers

Jeg kan se på bloggens statistikker at I rigtig godt kan lide når jeg viser mine ASOS favoritter, og det er jeg rigtig glad for, for dem er der altså nok af! På blot en måned har jeg fået tilføjet fireogtyve nye items til min ønskeliste og jeg er forelsket i det hele! Nu er spørgsmålet bare hvad jeg skal vælge at købe! Jeg har desværre ikke råd til alle fireogtyve ting – heller ikke selvom priserne er i den lave ende. Så jeg er altså nød til at vælge. Jeg overvejer lidt at kaste nogle penge efter de smukke blå mom jeans, eller den stribede kjole med bælte i taljen.
Hvad kan I bedst lide på collagen? Jeg kunne godt bruge noget hjælp til at vælge. 😉

Indtil 23. Februar 09:00 kan man iøvrigt spare penge, ved sine køb på Asos!
Her er informationerne: 
Køb for 850 DKK, spar 100 DKK. Kode: FEB100D
Køb for 1.350 DKK, spar 200 DKK. Kode: FEB200D
Køb for 1.650 DKK, spar 350 DKK. Kode: FEB350D

Jeg vil i hvertfald benytte mig af dette tilbud imens det er muligt!
xx Alberte

Sponsoreret indlæg

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment