En strøgtur med mutti & et nyt suit

fullsizerender-1fullsizerender-5 fullsizerender-4 fullsizerender

Efter en uge som har været en af de værste i hele mit liv, brugte jeg igår dagen på at komme lidt ud af huset med min mor. Vi tog ind til byen for at kigge lidt i butikker og nyde den solskinsrige dag. Der er en helt speciel person oppe i himlen som jeg tror sørgede for at mig og min mor havde sådan en dejlig tur med massere af sol.

Hvad synes I forresten om mit flotte nye hvide suit? Det er fra Hosbjerg og jeg er fuldstændig forelsket i det! Jeg regner med at jeg mest vil bruge suitet til sommer, eller til en festlige lejlighed, men her i de kolde måneder vil jeg nok bruge hvert enkelt piece hver for sig. Bukserne vil være vildt smukke med en striktrøje og blazeren vil være rigtig cool med et par slidte denimjeans! Jeg ved bare at jeg kommer til at bruge det her sæt SÅ meget!
Sættet kommer snart på Hosbjergs hjemmeside

xx Alberte

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

Comments: 4

  • Johanne 25. februar 201711:57

    Alt kærlighed til dig Alberte <3

  • Camilla 26. februar 201711:22

    Er vild med dit sæt☺️

Leave a Comment