Copenhagen Fashion week day 1

fullsizerender-13 fullsizerender-11fullsizerender-14 fullsizerender-12

Taske: Adax (købes her) // Striktrøje: Gestuz // Blazer: Vintage // Bukser: Zara // Sko: Shoe Biz

Det var nok de færreste som havde regnet med at der stadig var nogle bloggere som manglede at få vist deres modeuge-outfit frem. Men det var der altså her ;-). Og selvom det nærmest er en måned siden, så tænker jeg alligevel ikke at outfittet er irrelevant. Tasken kan nemlig stadig købes.

Outfittet var ikke bestemt modeuge-agtigt, men da jeg bare rendte rundt på modemessen og samlede research til et hemmeligt projekt, så så jeg ingen grund til at hoppe i de multifarvede solbriller, abnorme pelse og tårnhøje hæle – det ville jeg nu nok heller ikke være iført, hvis jeg ejede sådan noget.

Igår var jeg til min morfars begravelse og det var en helt forfærdelig dag, så idag skal jeg nok bare være herhjemme og samle kræfter og energi og måske skrive nogle jobansøgninger. Det er bare virkelig en hård tid i øjeblikket.
Hvad skal I lave idag?
xx Alberte

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

Comments: 2

  • nikoline 28. februar 201717:08

    Bedre sent end aldrig- er det ikke det man siger? 😉

Leave a Comment