Nybyggerne, afsnit 6

skaermbillede-2017-03-23-kl-10-31-28

Så blev det tid til endnu en omgang af ‘nybyggerne recap’ og i gårsdagens afsnit skulle de altså lave tagterrasse. Jeg havde overvejet om jeg helt skulle droppe føljetonen i denne uge, da jeg syntes at gårsdagens indlæg var forholdsvis kedeligt, men jeg vil alligevel forsøge at få skrevet lidt ned om mine meninger.

Når det kommer til det endelige resultat, så var jeg nok størst fan af Anne og Todds tagterrasse. Ikke fordi at jeg syntes at den var specielt flot, men simpelthen fordi at det var den jeg bedst kunne lide.

Når det kommer til ekstraopgaven, så var Cecilie og Jonas tørrestativ simpelthen genialt, og jeg kunne ikke lade være med at tænke at deres idé snart vil blive kopieret i stride strømme – just wait and see. 😉

Jeg ville dog ØNSKE at søde Marianne og Steen snart vandt noget. I dette afsnit kunne man virkelig fornemme hvor træt og ked af det Marianne er, og jeg synes faktisk ikke at det er særlig rart at se på. Hun brænder jo for projektet i ligeså høj grad, som de yngre deltagere. Det ville være SÅ awesome hvis de vandt hele programmet – simpelthen fordi de er så autentiske, og man kender til deres følelser.

Hvem syntes I lavede den fineste tagterrasse? Er I enige med mig i at det var en lidt kedelig omgang?
xx Alberte

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment