Se hvad jeg købte fra Proenza Schouler

fullsizerender-1fullsizerender

Søndag formiddag tog min mor og jeg bussen til Notting Hill. Vi havde også været i Notting Hill om fredagen og der havde jeg fundet et par sneakers fra Golden Goose som jeg havde forelsket mig fuldstændig i! Desværre var skoene ikke på lager og derfor bestilte de dem hjem til mig, så jeg kunne komme og hente dem om søndagen. Jeg fik købt de lækre sneakers som seriøst er fantastiske at gå med! Efter at have købt de relativt dyre sko, besluttede jeg mig for liiiige at gå ind i endnu en butik som solgte alverdens lækre luksus-brands. Og derinde fandt jeg altså endnu et par sko, som jeg tabte mit hjerte så meget til, at der ikke var en anden udvej, end at købe dem med hjem.
Jeg fandt nemlig et par sandaler fra Proenza Schouler som jeg ikke ville kunne forlade London uden at eje. Jeg er fuldstændig vild med at de er så klassiske, men samtidig virkelig kan tilføje et outfit noget kant og personlighed.

I kan nok forestille jer, at jeg er blevet meget fattig af at besøge London, men jeg er også så tilfreds med mit køb. Jeg kan ikke lade være med at kigge på dem hele tiden, og jeg går rundt med dem indenfor i døgndrift. Det er også en kæmpe bonus at sandalerne er fantastiske at gå med! At gå med disse sko, føles ligesom at gå med flade sko, og det er altså ikke hver dag man finder et par hæle som føles sådan.

Hvad synes I om dem?
De kan købes HER

xx Alberte

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

Comments: 2

  • Wendie 25. marts 201719:02

    Virkeligt flotte!! Hvad var navnene på de butikker i besøgte i Notting Hill 🙂

Leave a Comment