I denne uge… #19

i-denne-uge

I denne uge… 

Kom jeg hjem fra London og nød følelsen af at sove i min egen seng, i mine egne lagner og i parfumefrit sengetøj som ikke giver mig eksem.

Blev jeg helt ekstremt rastløs over ikke at have nogen specielle planer. Jeg er virkelig dårlig til at gå fra at lave vildt meget, til næsten ikke at lave noget. Og så får jeg dårlig samvittighed over ikke at “gøre nytte.” 

Skrev jeg et blogindlæg som virkelig betyder meget for mig, og som jeg længe har tænkt at jeg ville have skrevet. (Læs indlægget her.)

Blev jeg frygteligt chokeret over at høre om terrorangrebet i London. Det er så frygteligt at sådan noget efterhånden sker så relativt ofte. Vi må sørge for at give hinanden ekstra meget kærlighed. 

Besøgte jeg min oldemor, oldefar og morfars gravsted. Jeg synes det er så smukt at min morfar er blevet begravet med sine svigerforældre, som han elskede meget højt. Så ja, det perfekte svigermor-og-svigersøn-forhold findes faktisk. 😉 Det var så dejligt at se ham igen og tale lidt med ham.

xx Alberte

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment