Se min første sommerkjole 2017

fullsizerender-9 fullsizerender-10 fullsizerender-11

For en måneds tid siden anskaffede jeg mig min første sommerkjole til den kommende sæson – sommer! Da jeg ryddede op i min garderobe opdagede jeg nemlig at mange af mine kjoler havde et meget tykt stof og derfor ikke var specielt egnede til sommerkjole. Jeg har godt nok min blomstrede kjole fra Ganni som jeg købte sidste år, men ellers egner mine kjoler sig bedre til fest og med et par nylonstrømper indenunder.
Denne kjole er fra Pieces og den er både cool med et par jeans indenunder, men den vil også være virkelig smuk og feminin med bare ben.
Siden jeg anskaffede mig denne skjortekjole er jeg iøvrigt blevet bidt af en gal sommer-shopper, og jeg har været ude og anskaffe mig samtlige sommerkjoler. Åh altså, når man først er gået igang, så kan man bare ikke stoppe.

Hvad synes I om kjolen?
Den kan købes med lilla blomster HER
xx Alberte

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

Comment: 1

  • Venterpaavin 29. marts 201711:15

    Jeg synes den er rigtig sød og feminin – kjoleshopping er det bedste👗

Leave a Comment