Mærkelig kunst på Tate Modern

fullsizerender-5 img_1428

Hvis du har råd til et afmonteret pissoar, eller et par colaflasker i glas, så kan du blive en kunstner med kunst udstillet på Tate Modern.
Tate Modern var nok den største oplevelse jeg havde, på min tur til London. Jovist, var det fantastisk at kigge på dyrt designertøj, men intet slår et kunstværk som får ens tanker til at rulle og ens inspiration til at spire. Når det er sagt, så var der godt nok nogle mærkværdige kunstværker, som altså ikke fik tankerne til at rulle så forfærdeligt langt væk.. Blandt andet var der udstillet et pissoar. Men måske var det i virkeligheden dét som var kunstværket – at få folk til at undre sig over hvorfor der stod er pissoar?

Men seriøst, hvis I skal til London, så tag forbi Tate Modern. Jeg vil vove at påstå at selv folk som ikke er kunst-interesserede, vil finde dette museum inspirerende og spændende.

Har I besøgt Tate Modern, og hvad syntes I om det?
xx Alberte

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

Comment: 1

  • Isa Larsen 1. april 201710:02

    Jeg har aldrig besøgt Tate modern, men jeg har dog besøgt Centre Georges Pompidou i Paris. Der har de også nogle af de mærkeligste ting udstillet, bl.a. rengøringsartikler og affald. Men meget sjov oplevelse!

Leave a Comment