Noget om aprilsnar, Donald Trump og et naivt sind

fullsizerender-3fullsizerender-2fullsizerender-1

Så gik det hen og blev 1. April, og det betyder naturligvis Aprilsnar. Det er idag at diverse nyhedssider bringer løgnhistorier – og jeg forestiller mig allerede at en del af medierne vil tage udgangspunkt i noget med Trump… Med ham kan man alligevel aldrig vide, så der er nok en del som falder i med begge ben.

Og apropos det med at falde i med begge ben, så er jeg nok det mest naive menneske nord på Alperne og derfor har Aprilsnar igennem hele mit liv været lidt et problem og en kæmpe følelsesmæssig rutchebane at komme igennem. Jeg har jublet til diverse skønne nyheder om at familiemedlemmer var gravide, at Harry Potter 3 skulle filmes på min folkeskole (yup, det er længe siden), eller at vi havde vundet i LOTTO. Og hvergang er jeg blevet sygt skuffet bagefter. Åh hvor er jeg bare for nem!

Så idag holder jeg mig lidt fra sociale medier. Det skal bare overleves. 😉

Ovenover kan I se mit outfit fra i sidste uge, hvor jeg var på besøg hos min mormor. Jeg var iført mine skønne bukser fra Baum Und Pferdgarten og min nye striktrøje fra Uniqlo, som jeg købte da jeg var i London.

Hvad synes I om outfittet?
xx Alberte

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment