Døde piger lyver ikke // Ny must see netflix serie!

13-reasons-why

31. Marts udkom en ny Netflix-serie med det danske navn ‘døde piger lyver ikke.’
Serien er baseret på en bog med samme navn, og er på 13 afsnit. Jeg satte mig til at se den forleden og jeg er blevet fuldstændig tryllebundet af den.

Serien handler om en ung pige som begår selvmord. Men inden hun begår selvmord vælger hun at lave en række bånd, hvor hun  fortæller hvorfor hun tilsidst valgte at ende livet. Disse bånd sender hun til dem som var skyld i det. En af båndene modtager Clay, som var voldsomt forelsket i hende, og derfor undrer sig over at have en del af skylden for selvmordet. Igennem serien lærer man hvorfor hun tilsidst ikke kunne klare livet mere.

Jeg synes serien er helt fantastisk og den viser et forholdsvis realistisk billede af dét at være ung. Jeg vil faktisk gå så langt at sige at man simpelthen burde vise denne serie til ALLE folkeskole-elever. For den viser hvor galt det kan gå. Jeg har aldrig mobbet, eller været passiv tilskuer til mobning, men alligevel satte den store tanker igang.

Så hvis I har en Netflix konto, så se den!! Den er virkelig et must see.
Har I læst bogen? Jeg købte selv bogen for lang tid siden, men fik aldrig gennemført den. Men måske skulle jeg prøve igen.
xx Alberte

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

Comments: 2

  • Sofie B 3. april 201721:38

    Den lyder helt vildt god. Men bliver der kun den ene sæson?

Leave a Comment