Se mine nye designer-sneakers

fullsizerender-7 fullsizerender-5

Bukser: Inwear (Købes her)

Jeg købte hele to nye par sko da jeg var i London. Inden afrejse havde jeg sagt til mig selv at jeg gerne ville købe et par sko med hjem, men jeg havde alligevel ikke regnet med at jeg ville ende med at rippe mit dankort, og købe hele to ret dyre par med hjem.
Udover de fine Proenza Schouler sko, endte jeg nemlig også med at købe et par sneakers fra Golden Goose. Jeg har igennem et helt år haft et stort crush på de cool sneakers fra Golden Goose, og da jeg så disse, kunne jeg altså ikke lade være med at slå til!

Siden har jeg faktisk gået med dem næsten hver dag. De er vildt behagelige at gå med og selvom om jeg har en meget følsom hæl, som meget nemt får vabler, så har jeg ikke haft problemer med disse.
Jeg købte dem i den fysiske Matches Fashion butik ved Ledbury Road i Notting Hill.

Hvad synes I om dem?
xx Alberte

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

Comment: 1

Leave a Comment