Laktosefri London

skaermbillede-2017-04-09-kl-12-14-02

Jeg havde egentlig regnet med at det skulle blive rigtig svært at finde laktosefrie cafeer i London, men da jeg kom derover, opdagede jeg at London faktisk er meget længere fremme end Danmark, og at det derfor var relativt nemt at leve laktosefrit. Men her kommer der alligevel en guide til hvordan man skal spise i London – hvor man kan få kage og hvor man kan få wraps uden laktose.

Whole Foods market
Når du rejser til London med laktoseallergi, så skal du være ekstra vaks, når du ser et grønt skilt med navnet ‘Whole foods market.’ For derinde kan du finde alverdens lækre sager. Blandt andet spiste jeg både cheesecakes, cupcakes og brownies lavet vegansk – altså laktosefrit. Man kunne der også få lækre sandwiches og wraps med samme veganske indhold.

Leon
I denne fastfood-kæde kan du bestille flere forskellige ting uden laktose. I butikken kan man se deres varer, og ved siden af varen, kan man finde et lille ‘D’ som betyder at varen er dairy free – Altså fri for mælkeprodukter. Der er adskillige Leon’s i London.

Carluccio’s
I Kensington kan man finde det dejligste spisested, ved navn Carluccio’s. Her kan man få et laktose og glutenfrit menukort, hvis man beder om det. På menukortet kan man blandt andet finde bruchetta og diverse pastaretter – som jeg selv nød i fulde drag!

Granger & Co.
Jeg besøgte i London også den famøse café Granger & Co. lokaliseret i Notting Hill. På denne café har de adskillige ting som man kan tåle, hvis man har laktoseallergi. Blandt andet har de en brunch, som er super velegnet til allergikere. I cafeen er de også meget hjælpsomme, hvis man fortæller at man har laktoseallergi.

Wagamamma 
Hvis man er glad for thai-mad, er der rigtig mange Wagamama-restauranter i hele London.

I det hele taget er der rigtig meget fokus på laktosefrie (dairy free) produkter, alle steder i London. Når jeg kom ind på en restaurant havde de tit en oversigt parat over indholdet i deres mad, så jeg selv kunne finde ud af hvilken ret der passede mig.
xx Alberte

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment