Uniformer // Trenchcoat and PJ Pants

uniform

Lang armygrøn trenchcoat // Stribede bukser // Sorte bukser // Kort trenchcoat

uniform1

Trenchcoat med bælte // Hvide bukser // Grønne bukser med blomster // Lang herre-inspireret trenchcoat

Vil du være trendy og smart dette forår og sommer, så skal du anskaffe dig en trenchcoat og et par pyjamasbukser og matche dem sammen. Jeg har efterhånden ikke længere tal på hvor mange gange jeg har set et instagrambillede, med seje it-girls iført trenchcoat og pyjamas-inspirerede bukser. Derfor tænkte jeg også at det var på plads at give denne tøjsammensætning/uniform lidt opmærksomhed her på domænet.

Hvilken af de fire overstående sammensætninger er jeres favorit? Jeg er personligt ret pjattet med den armygrønne jakke med de stribede bukser. Derudover har jeg et kærlighedsforhold til de grønne bukser med de hvide blomster fra Ganni.

xx Alberte

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment