Påskefin // En snak om undertøj

fullsizerender-1fullsizerender

I tirsdags besluttede jeg mig for at smutte en tur ind til byen for at kigge lidt og få købt en shampoo. Jeg har et relativt stort forbrug af shampoo, da jeg er dårlig til at regne ud hvor meget shampoo jeg skal bruge til en hårvask. Efter at have købt shampoo besluttede jeg mig for at smutte ind i Triumph for at kigge lidt. Jeg synes personligt at Triumph’s undertøj er noget af det mest behagelige at have på og det er ofte derinde jeg ender, når jeg mangler noget relativt basic undertøj. Et andet plus er at servicen også altid er rigtig god, og de er gode til at guide en, hvis man er lidt usikker på størrelser osv. Denne gang endte jeg med et superfint og feminint sæt i hvidt. Jeg har faktisk samme BH i sort og i ‘nude’ og jeg elsker bare den model!
Efter at have været i Triumph smuttede jeg også lige forbi Norse Projects (bare for at kigge) og der endte jeg selvfølgelig med at købe et par strømper i lyserød og gul. Det er jo påske. 😉
Nu føler jeg mig virkelig påskefin!

Hvor køber I som oftest jeres undertøj henne?
xx Alberte

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

Comments: 3

  • Nora 13. april 201720:33

    Så fint! Ha en flott kveld 🙂

  • Pernille 13. april 201720:40

    Jeg køber ofte i Wunderwear. De forhandle så mang forskellige mærker så der er altid noget, men ellers er jeg meget stor fan af Calvin Klein. Når jeg finder de rette BH’er derfra er de bare så behagelige og holder så lang tid. Så kan jeg også af og til købe i Hunkemöller. Udover det så er jeg blevet afhæng af bøjleløse BH’er fra H&M. De er så behagelige på de dage hvor man ikke skal noget særligt.

  • Juliee 13. april 201722:25

    Ih hvor fint, det kan være jeg skal smutte i triumf snart. Ser virkelig lækkert og behageligt ud 🙂

Leave a Comment