Jeg har opgraderet sko-garderoben

fullsizerender-5 fullsizerender-6

Sko: ASOS (Købes her) // Blazer: Whistles (Købes her) // Bukser: Ivy Copenhagen (Købes her)

Igår på bloggen fortalte jeg lidt om min nye mission om at få flere hæle ind i min garderobe. Og en af de hæle som jeg har klikket hjem, for at opgraderer min sko-samling er altså disse blå hæle. Indtilvidere har jeg haft dem på én gang (jeg fik dem i sidste uge) og de er ret gode at gå i. Jeg har ellers ofte problemer med at gå i sko uden at få vabler, da jeg er platfodet. Men disse sko skal jeg nok få gået til. Jeg er også helt oppe at køre over den fine lyseblå farve. Den farve passer rigtig fint ind i min garderobes primære farvekoder (sort, lyseblå, grå, hvid og lyserød.)

Hvad synes I om skoene?
xx Alberte

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

Comment: 1

  • Nora 20. april 201721:51

    Så flotte sko! Ha en fin kveld 🙂

Leave a Comment