Put your name on it // Ting med signatur

skaermbillede-2017-04-20-kl-13-02-27

Det er blevet ret populært at skaffe sig et stykke tøj/accessories med sin signatur på. I mit tilfælde er min signatur M.A.W.J, da mit fuldenavn er Molly Alberte Whitta-Jacobsen, men jeg plejer dog at forkorte det til Alberte Whitta, da det er lidt nemmere for alle at finde ud af. 😉
Jeg kan ret godt lide denne sjove signatur-trend, da jeg elsker tanken om at have noget unikt og specielt. Jeg har fundet tre brands som laver nogle cool customized styles, hvor man kan få tekst, eller initialer på.

skaermbillede-2017-04-20-kl-13-01-17
The Sleeper // pyjamasser og kimonoer

Jeg ville satme gerne have en hvid pyjamas med et fint A.W skrevet på brystlommen i en pæn skråskrift.
Find alle Sleepers Monogram-styles HER

skaermbillede-2017-04-20-kl-13-20-16
Stolbjerg Copenhagen // Tasker, clutches og punge
Og nu til et Dansk brand! Stolbjerg Copenhagen laver superfine tasker og clutches, og på nogle af deres clutches, tasker og punge kan man få sine initialer på. Det gælder blandt andet tasken ved navn ‘Unity Shoulder bag’ og clutchen ved navn ‘Unity Clutch plus’, samt pungen ved navn ‘Wally.’
Jeg går selv og drømmer lidt om den Unity fine sorte clutch med mine initialer på.
Shop på Stolbjerg Copenhagen HER

iphone7s-st-tau-zz-1-gzb-03
Daily Edited // Iphone Cover
Efter jeg besluttede mig for at købe en Iphone 7, har jeg endnu engang været cover-løs, og det skal der snart laves om på. Derfor overvejer jeg at købe et iphone cover fra Daily Edited. Der kan man få et cover med sine egne initialer på.
Tak for tippet om coveret Cathrine Urhammer
Lav dit eget customized iphonecover HER

xx Alberte

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment