Små traumer fra min barndom..

tumblr_nsxpwrrxq31ucd1izo1_500

Okay, det er vigtigt at sige at dette indlæg ikke skal tages alt for alvorligt. Der er ingen af disse punkter (jo måske et par stykker) som giver mig mareridt om natten, og i forhold til andre ting jeg har oplevet i mit barneliv, er disse måske nogle af de mere behagelige traumer. 😉

Da jeg en hel sommer øvede mig i at gå i bro uden held
Har vi ikke alle været der? Jeg kan huske at der var samtlige piger i min folkeskoleklasse som i en overgang i 3. klasse blærede sig lidt med at kunne gå i bro – og det ville jeg selvfølgelig også vildt gerne kunne! Derfor øvede jeg mig en hel sommerferie i det, men det resulterede udelukkende i en øm ryg. Og tro det eller ej, men både min mor og min moster dyrkede rytmisk sports gymnastik på elite-plan da de var unge… Det talent har jeg ikke arvet.

Da jeg fortrød at jeg havde klippet ørene af min yndlings-hundebamse
Jeg havde absurd mange bamser som lille. Jeg tror faktisk at jeg var oppe på over 30 stykker, og alle bamserne blev opbevaret i en stor flettet kiste, som nærmest fyldte halvdelen af mit værelse. Jeg havde dog mine favorit-bamser og deriblandt en hunde-bamse, som så ret realistisk ud, og som havde størrelse som en rigtig hund. Til en fastelavn som 5-årig havde jeg besluttet mig for at jeg ville være hund, og min mor fik så den idé at jeg kunne have en hårbøjle på, hvor vi så satte hunde-ørene fast med sikkerhedsnåle, så det kunne se ud som om at jeg havde hundeøre. Jeg var ret hooked på ideen med at være en hund til fastelavn, så jeg tænkte ikke over konsekvenserne. Næste dag var jeg ulykkelig over at min bamse nu ikke havde nogle øre mere. Vi fik dog reddet situationen og fik sat ørene tilbage på bamsen med et par sikkerhedsnåle. Jeg elskede den ikke mindre, til trods for metal-ørene.

Da jeg ikke blev kattekonge eller kattedronning
Beslægtet til det tidligere børntraume, kommer dette traume. Jeg blev ALDRIG kattekonge eller kattedronning. Hvert år ønskede jeg det af hele mit hjerte, og hvert år blev jeg skuffet. Jeg husker virkelig fastelavn som en smertefuld dag, fra jeg var 3 til 6 år. Det endte altid med at jeg sad og græd over min fiasko.

Da min lærer talte om menstruation
Jeg er et meget privat menneske, og især har jeg det rigtig svært ved at tale om kroppen. Jeg føler mig i bund og grund virkelig genert, når det kommer til det emne. Derfor  var det også virkelig grænseoverskridende for mig, da min klasselærer i 6. klasse, tog alle pigerne i klassen ind i et klasselokale, og fortalte os om menstruation, tamponer og bind, samt udleverede os en lille bog om menstruation. Det var dog først, da hun fortalte os om første gang hun skulle indsætte en tampon, at jeg måtte skynde mig ud af lokalet med et angst-anfald. Jeg endte med at tage hjem fra skole med en voldsom kvalme og følelsen af at skulle besvime.
Jeg vil lige pointerer at jeg er blevet ret meget mere cool med dette idag, og at jeg altså ikke får angstanfald når mine veninder taler om det. 😉

Jeg har mange flere traumatiske oplevelser fra min barndom, og jeg er mere end villig til at dele dem med jer, hvis I er friske på en round 2! Er I mon det?
xx Alberte

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

Comments: 2

  • Nikoline 22. april 201717:24

    Hahaha, jeg blev heller aldrig kattedronning, det var altså lidt surt.. Men jeg er klar på en round 2! 😉

Leave a Comment