Min lørdag // Venindehygge og Torvehallerne

fullsizerender-3 fullsizerender-1 fullsizerender-2

T-shirt: Nørgaard // Bukser: Ivy Copenhagen // Sko: Adidas Originals // Jakke Designers Remix // Taske: Marni

Godmorgen girls! Jeg er vågnet op med et stort smil på læben. Jeg er i øjeblikket helt utroligt glad. Årsagen er at jeg har fået tilbudt det job, som jeg gik til jobsamtale på i sidste uge! – Mit drømmejob! Jeg vil gerne vente med at fortælle jer, hvad jeg skal arbejde med, til det kommer lidt tættere på – ikke for at holde spændingen, men mere fordi der ligenu er ret lang tid, til jeg skal tiltræde stillingen.

I lørdags havde jeg også sådan en overskuds-dag, hvor jeg fik nået en masse ting. Blandt andet var jeg på stort indkøb i både Torvehallerne og Irma. Hvis man vil lave skidegode bøffer, så skal man tage forbi Slagter Lund i Torvehallerne – bare et tip.

Efter Torvehallerne tog jeg hjem og hjalp min mor med at ordne lidt i vores baghave. Efter det, besluttede jeg mig for at tage hen til min gode venindes arbejde, for at hjælpe hende med at lukke butikken, og derefter følges til nørreport station.

Alt i alt en skidegod dag, med massere af overskud.
Hvad synes I forresten om mit lørdags-outfit?
xx Alberte

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

Comments: 2

  • Nikoline 25. april 201712:25

    Stort tillykke med jobbet! Glæder mig til at høre mere om det! 🙂

  • Louise 25. april 201713:01

    Stor tillykke! 🙂

Leave a Comment