Tre interiør-webshops du skal kende!

Jeg har fået en snigende interesse for interiør og indretning og interessen bliver blot større, når man begynder at have et hjem man kan lide – for så kan man pludseligt se meget mere potentiale i diverse møbler og dekorationer. Jeg har fundet tre interiør-webshops som jeg elsker at kigge på, når jeg  mangler inspiration, så dem vil jeg idag dele med jer! 🙂

the-apartment

Theapartment.dk
Jeg er fuldstændig pjattet med The Apartment. Det har jeg været siden jul, da jeg pludseligt opdagede denne fantastiske webshop – som iøvrigt også er en butik som ligger på Christianshavn i København. Denne webshop sælger en masse smukke møbler og dekorationer i fine farver, hvilket passer godt ind i min indretning, som også er præget af en del farver. Tingene hos The Apartment er også dyre, så man skal have lyst til at spare lidt op og så til gengæld have det fineste og misundelsesværdige møbel i sit hjem!1106

Sacrecoeur.dk
Sacre Coeur lærte jeg faktisk først at kende i denne uge, da jeg sad og scrollede igennem min instagram. Siden da, er jeg dagligt gået derind for at samle inspiration til indretningen, og naturligvis bare drømme mig væk i de smukke møbler. Især er jeg helt forelsket i Beetle stolene fra GUBI som Sacre Coeur forhandler. At eje sådan en stol er på min bucket liste, af ting jeg skal have, før  jeg dør. 😉 Webshoppen er ret dyr, så jeg bruger den mest til at finde inspiration, men en dag skal jeg nok få sparet sammen til noget.

sentaku

Sentaku.dk
Hos sentaku.dk er tingene unikke og der findes ikke mange af hver ting, hvilket i min verden også gør dem endnu mere attraktive. Ordet ‘Sentaku’ er japansk og betyder ‘omhyggeligt udvalgt’ og alle de fine ting er købt i forskellige lande i verden. Jeg er helt vild med tanken om at de forskellige ting har en historie. Hos Sentaku er der fyldt med farvede glas, smukke lamper med fine lampeskærme, broderede puder og vaser. Og så er priserne helt overkommelige.

xx Alberte

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment