Se mine nye støvletter (som jeg faktisk kan gå med!)

fullsizerender-1 fullsizerender-2fullsizerender-5 fullsizerender-4

Jeg er blevet den glade ejer af et par støvletter som jeg rent faktisk kan gå med! Det er godt og vel 6 år siden at jeg sidst ejede et par støvletter med hæl – og dengang var det et par brune ruskinds-wedges fra ALDO, som jeg købte på min rejse til New York. Jeg turde dog ikke rigtigt gå med dem, for jeg var super bange for hvad mine klassekammerater (jeg gik i 7. eller 8. klasse på det tidspunkt) ville tænke om at jeg gik med høje hæle!

Men nu har jeg fundet et par fine, komfortable hæle, som er både klassiske, simple i designet, men samtidig rå i form af de fine guld-nitter som sidder på støvlen. De er fra Ivylee og kan købes HER

Hvad synes I om dem? På overstående billeder kan I se hvordan jeg har stylet dem i et outfit.
Jakke: COS Stores // Bukser: Ivy Copenhagen // Sko: Ivylee // T-shirt: Selected Femme // Øreringe: MANGO

xx Alberte

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

Comments: 2

  • Camilla 29. april 201711:58

    Hej Alberte, har du et link til din fine frakke?

  • Kathrine 2. maj 201715:50

    Hold op hvor er de lækre!!

Leave a Comment