I denne uge… #24

i-denne-uge1

I denne uge…

Besluttede jeg mig for at takke ja til tilbudet om stillingen, ved det sted hvor jeg var til jobsamtale i sidste uge. Det er virkelig dejligt at vide at der venter mig et stort nyt kapitel i mit liv rundt om hjørnet.

Modtog jeg det smukkeste marrokanske tæppe med posten. Tæppet er blevet sendt hele vejen fra Marokko, hvor en kvinde har siddet og lavet det de seneste tre måneder. Jeg er helt pjattet med at have fået et tæppe med en historie. 

Var jeg en tur inde i byen, hvor jeg i et spontant øjeblik besluttede mig for at gå ind i Fætter BR – og hvis nogle spurgte, ville jeg bare sige at jeg var på udkig efter noget til min niece. Hvor var det bare dejligt nostalgisk at være derinde, og hvor ville jeg bare ønske at jeg kunne finde samme boblende lykke i maven, over at kigge på legetøj.

Sad jeg – meget apropos – og så Toy Story 3. Er jeg den eneste som efterfølgende fik det sygt dårligt med at have legetøj stående på loftet? Jeg har jo svigtet alt mit legetøj big time!  

xx Alberte

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment