Se mine nye Mango-øreringe

img_1722

Mango øreringe – 99 kroner

Hermed får I mit allersidste London-køb at se. På 3. dagen af turen til London besluttede min mor og mig, at vi lige skulle en tur i Mango. Vi havde ellers besluttet os for at vi ikke skulle falde i highstreet-fælden, og komme hjem med store poser med alt muligt syntetisk polyester-tøj, men fordi vi hverken har en Mango eller en Uniqlo-butik i Danmark, besluttede vi alligevel at vi skulle ind forbi og se lidt. Og så har Mango og Uniqlo jo faktisk en del lækre ting i gode naturlige materialer.

Men Mango’s butik på Oxford Street var ikke den bedste. Jeg var for et par år siden en tur i Stockholm, og deres MANGO var helt fantastisk og proppet til randen med fantastisk tøj, men det handler jo også meget om hvem der er indkøber i de forskellige butikker – og der var indkøberen i Mango Stockholm bedre. 😉

Jeg endte dog med at købe et par vildt fine øreringe, som jeg synes er lidt J.W Anderson inspirerede, med de runde farvede kugler.
Hvad synes I om dem?

xx Alberte

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

Comment: 1

  • Maria 3. maj 201723:58

    Super flotte øreringe!
    Kan dog orientere om, at der ligger en Mango i Magasin i Kbh 🙂

Leave a Comment