Update // Museum og årskort

img_3658img_3717img_3763

Fordi at vi har en lorte-regering som ikke mener at der skal gives penge til kultur og skønhed, så skal man nu betale for at besøge Statens Museum. Det betyder også at folk som kommer fra fattige kår i Danmark, ikke har muligheden for at nyde glæden ved kunst og historie. Nå, men dette indlæg skulle ikke være politisk, jeg kan bare ikke lade være med at revse den blå regering, når jeg har muligheden. 😉

Forleden tog jeg forbi Statens Museum for Kunst, for at købe et årskort. Jeg har igennem hele mit liv nydt at bo på Østerbro og have nemt ved at tage forbi Statens Museum. Og idag bor jeg faktisk bare fem minutters gågang fra museet, og det udnytter jeg til fulde. Indtil det blev en betalings-ting.
Men nu har jeg gjort noget ved det, og kastet cirka 400 kroner efter det, så jeg nu kan komme gratis ind og se de fine udstillinger.

xx Alberte

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

Comments: 2

  • Imane 4. maj 201712:56

    Enig!!! Vi kunne være sjæleveninder når det kommer til blå regering!

Leave a Comment