Sidste år på denne dag…

img_6308img_6309

Sidste år på denne dag lavede jeg et indlæg med ‘snapshots fra sommerhuset’ hvor jeg viste billeder af mig på stranden en aften, kun iført et pyjamas-inspireret suit fra Skall Studio. KUN en skjorte og et par bukser, på STRANDEN, en AFTEN! Jeg kan slet ikke begribe at vejret kan være så forskelligt, på samme dag, to forskellige år. Jeg har endnu ikke haft muligheden for at gå med nederdel i år, og hvis jeg kigger igennem mit blog-arkiv for Maj 2016, så havde jeg flere gange nederdel på. Nå, men ikke mere snak om min skuffelse over vejret indtilvidere. Jeg havde trods alt en ret fin weekend med godt vejr.

I stedet vil jeg dele et par outfitbilleder, som faktisk blev taget en af de solrige dage.
Blazer: Genbrug // Bukser: Ivy Copenhagen (Købes her) // Sko: H&M // Taske: Balenciaga // Solbriller: Ace & Tate

xx Alberte

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment