En delikatessebutik i mode-version

leah-maria

Jeg har længe gået og drømt om en bestemt badedragt, og forleden dag besluttede jeg mig for at tage ud og købe den – eller i hvertfald kigge på den. Jeg endte selvfølgelig med at købe den, men det er en anden historie. I får selvfølgelig snart badedragten at se. Men det var første gang at jeg besøgte netop denne butik, og det var virkelig en creme-della-creme-oplevelse.

Butikken hedder Leah Maria og ligger på Jægersborg Allé i Charlottenlund. Hos Leah Maria kan man købe diverse mode-ting i fantastisk kvalitet. Blandt andet kan man købe Missoni strømper, smukke vintage hårspænder som indehaveren af butikken har købt i Frankrig, og de fineste toilettasker i ren silke fra Comfort Objects. Alt i den butik er bare lækkert, og efter jeg havde været derinde slog det mig, at denne butik var lidt som en delikatesse-butik, bare i mode udgave. Fyldt med delikate materialer og smukke ting, som virkelig kan løfte et outfit.

Smut forbi Leah Marias webshop HER

xx Alberte

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment