Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Anskaf dig en kjole med stropper!

stropper

1) Mørkeblå kjole: Loup Charmant // 2) Hvid kjole med Lemon print: Moon River // 3) Hvid kjole med flæse-skørt: Monki // 4) Orange kjole: Mango

Til flyturen hjem fra London havde jeg naturligvis købt et par britiske modemagasiner. Jeg elsker at researche lidt på hvad der er smart i de andre lande, for selvom de sociale medier har gjort trendsene mere “flydende” og at man idag hurtigt kan blive opmærksom på hvad der er ‘in’ i Japan eller England, så synes jeg alligevel ofte at der går et par måneder inden skønne Danmark springer med på bølgen.

I det britiske modemagasin så jeg en del kjoler med stropper, hvilket med det samme gav mig lyst til at eje en selv. Jeg har kun én kjole med stropper (Ganni Satin dress) så jeg kunne godt bruge lidt flere. Og overstående kjoler kunne være et godt bud.
Hvad synes I om de kjoler jeg har fundet?

xx Alberte

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment