Maskulint

fullsizerender-1 fullsizerender-2 fullsizerender-3 fullsizerender

Jeg er netop nu igang med at pakke tasken til de næste to dage. Idag ved 4-tiden tager jeg nemlig afsted til Jylland, for imorgen at fejre min fætters konfirmation.
Jeg må indrømme at jeg er lidt umotiveret for at sidde i en bil i 5 timer, men til gengæld bliver det vildt hyggeligt at fejre ham imorgen. Vi skal iøvrigt have mexicansk mad til festen – er det ikke lækkert?! Jeg elsker mexicansk mad, så jeg ser frem til at snaske mig igennem menuen.

På overstående billeder er jeg iført et lidt maskulint inspireret outfit, i form af et par stumpede jeans fra Ivy Copenhagen, skjorte fra det altid lækre Graumann, sko fra gucci og blazer fra Elise Gug.
Hvad synes I om looket?

Skal I fejre konfirmation for nogen familiemedlemmer imorgen eller i weekenden?
Lad mig endelig høre om jeres planer. Og hvad tager I forresten på til konfirmationsfester? Formelt tøj, eller bare lidt fint hverdagstøj?

xx Alberte

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

Comment: 1

  • Sam 11. maj 201711:39

    Vildt lækkert outfit, elsker skoene og blazeren!

    Jeg har kun en konfirmation i år, min fætters på lørdag.
    Tænker at jeg hopper i min lyse Clark sæt fra Ganni med bukser og top. Det er en sikker vinder, for det kan både dresses op og ned 🙂

Leave a Comment