I denne uge… #26

i-denne-uge1

I denne uge…

Fejrede vi at min mor og far mødte hinanden for første gang for 25 år siden. Mine forældres kærlighed er så smuk, at de har lært mig at man ikke skal ‘nøjedes’ med noget, og at man skal finde den person som man ikke kan leve uden. De kan den dag idag, stadig huske hvad hinanden havde på, den aften de mødte hinanden. Cute, ikke?

Fik jeg søde komplimenter for mit grønne sæt fra Hosbjerg. 

Fejrede jeg min fætters konfirmation i Jylland. Vi kørte derop Torsdag, og kørte hjem Lørdag, så jeg har brugt en stor del af ugen i en bil. Men det var et vildt hyggeligt besøg, så det var det hele værd. 😉

Så jeg Eurovision, og heppede på Belgien og Bulgarien. Skidegode sange, som begge er addet til min spotify-playliste. 

Blev jeg overrasket over hvor slem kritik den portugisiske Eurovision-sang (vinderen) fik af Danmarks befolkning – på nettet i hvertfald. Jeg synes nummeret var super intenst, rørende og smukt, og hvis Belgien og Bulgarien ikke kunne vinde, så skulle Portugal sgu.

xx Alberte

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

Comments: 4

 • Anna-Sophie 14. maj 201723:13

  Hvor sødt med dine forældre, tillykke til dem 🙂

  Mht Eurovision (er selv stor fan af showet) så er jeg enig i Bulgariens sang. Belgiens synes jeg blev ret triviel og at hun mest mindede mig lidt om en mopset teenager i finalen, desværre. Synes hun var bedre første gang, men stilen er jeg personligt fan af. Jeg var meget splittet omkring Portugals bidrag. Sangen var faktisk fin, men synes virkelig at sangeren var SÅ creepy! Ka slet ik ha den måde hans skuldre var trukket op om ørene og hvordan han gned sine hænder. Han mindede mig lidt om en stalker eller en Dracula-persona, hvilket for mig ødelagde meget af performancen, desværre. Havde han haft en mere afslappet fremtoning tror jeg faktisk at mange havde været mere positivt stemte, for sangens placering ku jo egentlig ik undre nogen når mam fx tænker på Secret Gardens nr Nocturne, som vandt i ’95, eller Israels Halleluja. Jury og seere har jo altid godt ku lide det skæve og atypiske til Eurovision og det har næsten altid været en skæv sang uden mage som har vundet Eurovision – hvilket også altid stillet mig uforstående over for at når vi skal finde vores bidrag, at vi så altid går med “det sikre” i stedet for at vove pelsen og sende noget nyt afsted, som vi fx gjorde det med Only Teardrops (som er en personlig favorit hos mig). Tror aldrig at vi fx ville ha stemt Euphoria videre til Eurovision. Så det er måske noget vi skal være obse på til næste år (jeg er mega nysgerrig efter at finde ud af hvor langt Thomas Rings Vesterbro var kommet, netop fordi at den da virkelig var nytænkende og skæv). – men når ret skal være så er Bulgariens 2. Plads da også mega fed for danskerne nu Alex Vargas var sangskriver på den (og hold op hvor havde den også meget af hans DNA i. Det er da lidt er skulderklap til os). 😉

  Lige lidt tanker om Eurovision fra en anden dedikeret fan 😊

   • Anna-Sophie 16. maj 201719:51

    Det er nu heller ikke fordi hun ser sådan ud, det er mere sangens jeg synes lyder lidt moody. Ikke nødvendigvis sur, men sådan lidt humørsyg, eller ja – moody. Og så også det at hun er så mørkt klædt på, det minder mig en lille smule om teenagedepression, som jeg også selv har været lidt ude i. Men ja, det er jo forskelligt hvordan man oplever det og selve folk-stilen er jeg vild med. Kan anbefale dig Aurora eller MS MR, hvis du godt kan lide sådan noget musik, de laver en masse godt i den dur 🙂

    Men en anden ting jeg egentlig lige kom til at tænke på er, hvor meget Eurovision sange egentlig kopirer fra andre sange. Tror jeg fandt 6-7 stk hvor jeg ku genkende DNA fra andre sange. Portugals fx minder meget om Frank Sinatras ‘Moon River’, Tysklands minder meget om David Guetta’s ‘Titanium’ (‘Heroes’ som Sverige vandt med sidst lyder også mega meget – næsten lidt rip off – af David Guettas ‘Lovers on the sun’) og Serbiens fra i år mindede også om Katy Perrys Firework i omkvædet. Du sku næsten prøve at gi dem et lyt, for det er faktisk lidt underholdende at sidde og finde ligheder og gennemskue inspirationen. Lidt ærgerligt også, da vi jo så ikke får lige så meget nyt, men på den anden side er det jo også vildt svært efterhånden at lave noget helt originalt 🙂 Men sjovt er det

Leave a Comment