Nanna Skytte // GIRLS

18406340_10154318920527447_1691615115_o

Nanna Skytte // 29 år // PR og kommunikationsansvarlig for Karmameju

Jeg vil aldrig gå på kompromis med… Dén følelse som ens tøj skal give dig. Hvis jeg ikke føler mig godt tilpas, så går jeg ind og skifter. Dit tøj skal få dig til at vokse, føle dig smuk og stråle! God stil hænger sammen med udstråling.

Min garderobe er fyldt med… Farverige prints og kimonoer! Der er ikke noget så forførende som farver, og nu kommer sommeren – så skal hele paletten tages i brug!

Tre ord som beskriver min stil er… Farverig, legende og uhæmmet.

Min hverdags-uniform er… Farverige sko, jeans, en t-shirt og min lyserøde pels.

Jeg er meget inspireret af… Farver. Eller dén følelse, de kan give en. Som en magnet bliver jeg også instinktivt tiltrukket af dem, når jeg går ind i en butik. Og så er der jo heller ikke noget så godt, som en god gang people watching til at sætte inspirationen i gang.

Min favorit-accessory er… Jeg har et smukt, lyserødt silketørklæde med små sommerfugle på og det kommer både i håret, på tasken eller rundt om anklen, når jeg har sneaks på.

Mit favorit-item i min garderobe er… Lige nu er det et par røde flats, som er smukke til absolut alt! En lyserød strik, en rød kjole eller jeans. Det er det, som tøj og accessories skal kunne gøre for mig. Det skal være brugbart på alle leder og kanter. Så snart du ikke aner, hvad det kan mikses med, så skal det ud.

18426511_10154318913087447_1283450709_oPhotocredit: Nanna Sørensen

Et stykke musik eller sang som beskriver min stil perfekt er… Uha. Den var svær. Stil handler jo om følelser og min ‘jam’ i øjeblikket må klart være Passionfruit med Drake. Så mangler jeg bare solen i ansigtet og en gin & tonic i hånden.

Mine tre favorit-butikker er… Jeg kan bruge timevis i ZARA! En klar highstreet favorit. Men at gå på opdagelse i Gannis fine farveæstetik eller Wood Woods cool og enkle univers er også yndlings.

Man vil aldrig komme til at se mig med… Jeg har af en eller anden årsag aldrig rigtig gået med ur. Det har jeg vænnet mig til nu, så det kommer man nok aldrig til at se mig med.

Mit favorit-tøj til festlige lejligheder er… Det er vigtigt for mig, at der altid er en lille detalje, der står ud. Det kan fx være farverige sko, øreringe eller et tørklæde. En eller anden form for drillende element, der lige giver lidt ekstra tryllestøv, når man hopper ud i natten! Så et blomstret habit-sæt og lyserøde sandaler – så ved man, hvad klokken har slået.

Mit næste køb skal være… En regnfrakke! Jeg står og skal til NorthSide og Roskilde Festival, men har ingen regnfrakke. Og hvis vi kender det danske sommervejr, så regner det sikkert alle dage. Så jeg har kastet min kærlighed på en blå lakregnfrakke fra 66°North – så er jeg klar til at danse i regnen!

Følg Nanna Skytte på instagram HER

Læs også interview med…

Frederikke Thiberg // Mathilde Augusta Dam //Maja Aagaard // Karoline Dall // Ann-Sofie Kragh // Shira Lea Mozes //Thea Smed //Amalie Wessel //Anna Engstrøm //Alberte Gregersen //Anne Johannsen // Alberte Whitta (mig) // Sille Sørensen //Amanda Thaarsti // Mathilde Middelboe // Camilla Middelboe // Cathrine Urhammer // Maria Jernov // Alma Spies // Amanda Bugge // Caroline Plummer // Cecilie Slemming // Sofie Parelius // Julie Degn // Sille Nikolajsen // Malina Kragmann // Andrea Rognstad // Louise Roswall

xx Alberte

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

Comments: 2

Leave a Comment