Playing with texture

fullsizerenderfullsizerender-1fullsizerender-2

For mig betyder kvalitet på tøj rigtig meget. For det førte kan jeg ikke udstå at mit favorit-tøj går i stykker eller bliver slidt op nemt, og for det andet hader jeg tøj som er så syntetisk at det klistrer til kroppen, eller en striktrøje kradser voldsomt. Derfor foretrækker jeg at iføre mig materialer i enten bomuld, silke, kashmir, hør osv. osv. – selvfølgelig med undtagelser, jeg er jo ikke millionær.

På efterstående billeder er jeg iført min nye vildt lækre langærmede t-shirt fra Tricotage. Den er lavet af bomuld, og den er seriøst lækker at have på. Jeg har den også i en anden farve, så jeg har lidt af hvert at vælge imellem.
Bukserne er også lavet i et af mine favoritmaterialer – nemlig silke, så de er naturligvis også helt fantastiske at have på, og er iøvrigt fra et af mine favoritbrands, nemlig Hosbjerg.

Hvad synes I om outfittet?
Skoene er fra Proenza Schouler.

xx Alberte

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment