Life update // Shopping i København

img_9385-1

Hermed et lille stemningsbillede fra min tur ind til byen forleden, hvor jeg mødtes med min veninde, inden hun skulle på arbejde. På denne dag var det faktisk realistisk kun at være iført en skjorte – og jeg kan  simpelthen ikke få nok af det nye vejr. Jeg havde iført mig min nye skjorte fra HOPE, som jeg købte i sidste uge. Jeg elsker at den er så oversize og at den er enormt behagelig.

Idag skal dagen bare stå på blogging og afslapning. Hele ugen har jeg haft det sådan lidt sygdoms-agtigt og jeg har virkelig været i skidt humør og følt at alt jeg rørte ved,  er gået i stykker – sådan nogle dage kender I godt, ikke? Imorgen er også en rigtig spændende dag, for der sender min bror sin Bachelor-aflevering afsted!

xx Alberte

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

Comments: 3

  • Eline Tychsen 18. maj 201717:13

    Så cool et outfit! Og ja, sådan nogle dage er bare ikke de fedeste <3

  • nikoline 18. maj 201717:28

    De sneakers kan altså gøre et hvert outfit lidt federe! 😉 Håber at har det bedre i morgen <3

Leave a Comment