5 beautykøb jeg skal have gjort mig

beauty

1// Jeg crusher i øjeblikket rigtig meget på varme farver – i særdeleshed gul, rød og orange. Og jeg drømmer om at være iført en smuk orange neglelak hele sommeren igennem.

2// Alene navnet på denne parfume giver mig kriller i maven af spænding over at sommeren er på vej. Matas beskriver parfumen sådan:” Ultimate beach day giver dig fornemmelsen af den ultimative dag på stranden.” – Og det vil vi jo allesammen gerne opleve, ikke? Parfumen dufter også svagt af mandariner, og jeg elsker duften af mandariner, så jeg skal bare have fat i den parfume!

3// Jeg havde ikke hørt om mærket ‘Comfort Zone’ indtil fornylig, men nu er jeg altså blevet ret vild med produkterne. Hele Comfort zones nye hudplejeserie ‘Remedy‘ er lavet specifikt til folk med sensitiv hud (mig) og hele 98 % af ingredienserne i hudplejeserien er af naturlige produkter.

4// Jeg har endnu ikke kunne finde ud af hvor man kan anskaffe sig denne ‘Anti pollution mist’ fra Verso henne, men det er åbenbart en ansigtsspray som skaber et usynligt skjold i ansigtet, som beskytter imod forurening. Og det er altså ret nyttigt at anskaffe sig, når man bor i indre by.

5// Jeg ELSKER alt ved denne ansigtsmaske. Ansigtsmasken ‘Life Plankton Mask‘ fra Biotherm, giver fugt og beroliger huden. Du skal påføre ansigtsmasken om aftenen inden du går i seng, og så skal du fjerne den dagen efter. Jeg tror den bliver så lækker til sommer, når man har fået sol, og huden er lidt spændt og irriteret.

Har I et beautykøb I gerne vil gøre jer?
xx Alberte

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

Comment: 1

  • Simone 21. maj 201711:54

    Jeg må og skal eje Molecule 01 parfumen fra Escentric. Den er desværre pokkers dyr, så det bliver ikke lige foreløbig! Skal dog have fingrene i den neglelak meget snart, for den er da super fin:-)

Leave a Comment