I denne uge… #27

i-denne-uge1

I denne uge…

Var jeg inde i byen og kigge på butikker med min gode veninde Sille. Jeg købte dog ikke noget, men jeg brugte også alt for mange penge i sidste uge, så jeg er lidt på shoppe-stop.

Prøvede jeg for første gang at binde min hund fast udenfor en butik, imens jeg var inde og handle. Jeg har aldrig turde det før, men nu var der altså brug for et lille indkøb. Det var virkelig grænseoverskridende og jeg tænkte på Hundi hele turen, men hun var altså ikke blevet nuppet da jeg kom ud. Tværtimod var hun glad og ivrig, da et par små skolebørn havde sat sig for at klappe hende.

Lagde jeg et billede op på min insta story. Billedet lå der i tre timer, før jeg opdagede at jeg havde en bussemand siddende i næsen på billedet – og den var ret synlig. Åh hvor var det pinligt, men heldigvis også menneskeligt. 😉 

Så jeg omsider filmen ‘Der Untergang’ – jeg har hørt om filmen utallige gange efterhånden, men det var først nu at jeg fik taget mig sammen. Jeg fortryder det ikke – hold op hvor var den god!

xx Alberte

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment