GIRLS // Kristine Vindahl

18472734_10211085090516568_754423033_o

Kristine Vindahl // 20 år // Fashion Writer på Luelle.dk (Launcher 29. Maj)

Jeg vil aldrig gå på kompromis med… Komfort. Hverken hvis komfortabiliteten ikke er der, eller hvis det ikke føles som mig at have på.

Min garderobe er fyldt med… Jeans – specielt fra Acne! Jeg sorterede ud i min garderobe her for ikke så længe siden, og selv med en håndfuld sorteret fra til luksusgenbrugen, havde jeg stadig +20 par jeans derfra… Deres boyfriend model i lys vask er jeg på mit 3. par – det er lidt vildt.

Tre ord som beskriver min stil er… Afslappet, uforudsigelig og lidt Tom-Boy agtig.

Min hverdags-uniform er… Meget ofte et par jeans og en cool t-shirt / sweatshirt, der bryder og et par cool sneakers eller sko.

Jeg er meget inspireret af… Instagram – det er virkelig en tidsrøver… Ellers er jeg også meget inspireret af kunst og billeder.

Min favorit-accessory er… Et par seje solbriller – jeg er ret glad for et par jeg har fra Dior i sølv, eller et kantet par jeg har fra Céline. Lige nu er jeg på udkig efter et par aviators med farvet glas.

Mit favorit-item i min garderobe er… Jeg ved ikke, om det er mit favorit-item, men det er mit mest brugte, og det er en uld sweater fra Acne i lysegrå. Det er en af de bedste investeringer, jeg har gjort mig. Den er bare med mig over alt, og er perfekt til hvis det lige pludselig bliver lidt køligt eller bare til at have på under en ruskindsjakke el. læderjakke her nu, hvor det stadig ikke altid er helt varmt.

Et stykke musik eller sang som beskriver min stil perfekt er… Jeg elsker r’n’b og hip hop og føler mig altid glad og afslappet, når jeg lytter til det. Jeg er især vild med 90-00’er tracks, så Usher og Craig David har været favoritter længe, men jeg er også helt tosset med Drake.

Mine tre favorit-butikker er… Acne, må jeg nok sige, Zara synes jeg også har nogle gode ting ift. at købe trend items, og ellers er jeg også rigtig glad for H&M – herreafdelingen oftere end dameafdelingen.

Man vil aldrig komme til at se mig med… Nu skal man jo aldrig sige aldrig, men tøj der er ultra feminint eller sådan lidt konet kommer man nok ikke til at se mig med lige foreløbig.

Mit favorit-tøj til festlige lejligheder er… En af mine fars skjorter, som er alt for stor men derfor perfekt til at sidde ned over skuldrene, så man kan se kravebene. Gerne parret med et par stramme bukser eller nederdel, så skaber lidt kontrast til det løse.

Mit næste køb skal være… Jeg kunne godt tænke mig et par nye sneakers – enten et par Nike Mayfly i tan eller et par Adidas NMD City Sock i hvid. Ultimativt Balenciagas Speed Trainer, de er bare en del dyrere end de andre, og den ville så stå på havregryn resten af måneden – men de er så optur…

Følg Kristine Vindahl på instagram HER, Og hold øje med Luelle.dk snart!

Læs også interview med…

Nanna Skytte //Frederikke Thiberg // Mathilde Augusta Dam //Maja Aagaard // Karoline Dall // Ann-Sofie Kragh // Shira Lea Mozes //Thea Smed //Amalie Wessel //Anna Engstrøm //Alberte Gregersen //Anne Johannsen // Alberte Whitta (mig) // Sille Sørensen //Amanda Thaarsti // Mathilde Middelboe // Camilla Middelboe // Cathrine Urhammer // Maria Jernov // Alma Spies // Amanda Bugge // Caroline Plummer // Cecilie Slemming // Sofie Parelius // Julie Degn // Sille Nikolajsen // Malina Kragmann // Andrea Rognstad // Louise Roswall

xx Alberte

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment