Sødeste sommersæt

sodeste-sommersat

Storm & Marie, nederdel // Storm & Marie, overdel

Normalt er sort ikke en farve jeg bruger så ofte når det er sommer. Men dette sommer-sæt fra Storm & Marie er altså en undtagelse, for jeg synes at det florlette stof, og de smukke nålestriber gør tøjet sommerligt og let at se på, hvor jeg eller ofte synes at sort tøj ser meget “tungt” ud.

Jeg drømmer om at matche den smukke off-shoulder top, med den fine nederdel. Jeg har faktisk allerede skaffet mig den smukke nederdel, som I snart får set herinde på bloggen. Nu mangler jeg bare toppen som kan blive prikket over i’et. 😉

Hvad synes I om sættet?
xx Alberte

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

Comment: 1

  • Nikoline 23. maj 201720:59

    Ej en fin nederdel! Du må endelig gerne fortælle om kvaliteten, synes det kan være svært at finde noget lækkert i 100% polyester 😮 <3

Leave a Comment