Så kom mit tæppe fra Marokko!

img_6811 img_6809

For tre måneder siden besluttede jeg mig for at jeg omsider skulle have anskaffet mig et berbertæppe fra Marokko. Sådan et tæppe har været på min ønskeliste i et helt år, men jeg har bare aldrig fundet det helt rigtige tæppe, med det helt rigtige mønster. Det mønster fandt jeg dog, da jeg kiggede på hjemmesiden Sukhi.dk, som sælger nogle ret fine marokkanske tæpper – med en del forskellige valgmuligheder hvad angår mønsteret på tæppet. Jeg er ret glad for det fine diskrete mønster som jeg har valgt, men man kan også få et med flere sorte striber.

Tæppet bliver produceret i Marokko, af lokale kvinder, som sidder i tre måneder og gør tæppet klar til afsending, og når man modtager sit tæppe, modtager man også en lille seddel hvor den kvinde som har lavet dit tæppe, har skrevet sit navn. Det synes jeg er pissesejt og jeg elsker at det hele er så lokalt.

Mit tæppe kan købes HER
De andre tæpper kan ses HER

Hvad synes I om disse slags tæpper?
xx Alberte

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment