På arbejde i bloggerkontoret

fullsizerender-14 fullsizerender-11 fullsizerender-12

Bloggers Delight har fået et kontor til rådighed som os premiumbloggere kan bruge til fri afbenyttelse, og jeg var forbi forleden dag for første gang. Hvis ikke det var fordi at jeg havde en masse snak jeg skulle indhente med min veninde Sofie imens jeg var der, så tror jeg faktisk at det havde gjort noget godt for blogger-effektiviteten. Man føler sig i hvertfald mere arbejds-agtig når man sidder på et kontor, i stedet for at ligge derhjemme i en pyjamas. 😉

Efter et par timer på kontoret gik Sofie og jeg ud i gaden og skød lidt outfitbilleder. Jeg havde overstående casual outfit på. For en gang skyld var jeg hoppet i et par støvletter, da jeg forsøger at bryde min sneakers-vane lidt, og gøre lidt ekstra ud af mit look. 😉

Hvad synes I om looket?
xx Alberte

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

Comments: 2

  • Tanja 25. maj 201711:06

    Virkelig flot! Du har så god stil Alberte 🙂

Leave a Comment