Så fik jeg endelig købt en månehalskæde

img_7858 fullsizerender

Jeg har virkelig længe haft en måne-halskæde på min ønskeliste. Lige siden jeg var lille og så ‘Bjørnen i det blå hus’ hvor han i slutningen af hvert afsnit tager en sang med månen, har jeg været glad for måner. Dette er også grunden til at jeg har tænkt mig at kalde mit kommende barn (Hvis jeg får en pige) Luna.

For et par måneder siden fik jeg så skaffet mig en halskæde. Halskæden består af en kæde og et vedhæng fra HVISK – som altså købes seperat. Siden har jeg gået enormt  meget med den, og I har sikkert spottet den i nogle tidligere outfits. 😉

Hvad synes I om den?
xx Alberte

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

Comment: 1

  • Anna-Sophie 28. maj 201711:56

    Jeg har selv øreringene til og overvejede på et tidspunkt vedhænget med farvede sten 🙂 Hvisk er et super godt koncept, og de har jo også udvidet med handel af tøj, sko og accessorize fra udvalgte brands, og kører ofte med rabat på disse – bl.a. resten af maj måned er der 20% på alt derinde 🙂

    Man kan også blive stylist hos dem, ved at melde sig ind i deres comunity, hvilket jeg gjorde tilbage i April. Så får du din egen profil og adgang til at bruge deres collage-maker, der er lidt ligesom Polyvore, hvor du kan skabe collager med billeder og items fra deres site og/eller importere dine egne billeder og skabe personlige kollager, som du tagger og deler og så kan optjene point via besøg og den trafik du skaber samt deltage i konkurrencer og vinde fede ting, OG du ka blive inspireret af andre stylister. Dine optjente point ka du så omsætte til rabat på Hvisk’ side eller endda bruge dem i deres pointshop (ligesom hos Matas). Det er et super fedt koncept og virkelig hyggeligt univers, der handler om så meget mere end blot handel af deres smukke smykker 🙂
    – Du kan besøge min profil her: https://hvi.sk/r/8TLm 🙂

    Ku være hyggeligt at se dig derinde 🙂 – i hvert fald lige en lille servicemeddelelse, hvis du da ikke vidste det hele i forvejen 😉

Leave a Comment