Drømmer om (endnu) en Marni Trunk

skaermbillede-2017-05-27-kl-12-27-27

I April 2016 købte jeg min første Marni Trunk taske. Jeg havde haft nogle skrupler omkring, om den var tidsløs nok, eller om jeg hellere skulle spare endnu mere sammen, og tilsidst kunne investerer i en Chanel eller Céline. Jeg besluttede dog alligevel for at følge mine impulser, og købe Marni Trunk i sort, og det viste sig altså at være det bedste valg! Siden jeg købte den taske har jeg stort set ikke gået med mine andre tasker. Den er et fast inventar, og den har da også fået lidt patina efterhånden. 😉

Jeg elsker min sorte Marni Trunk taske, men jeg synes den er lidt for dyster til nogle outfits. Derfor går jeg nu med tanken om at købe endnu en Marni taske, men i en lidt mere farverig kulør, som kan peppe de meget sorte og hvide outfits op – og dem har jeg jo en del af.

Er det totalt fjollet at købe samme taske i en anden farve, eller hvad synes I? Jeg kunne godt bruge jeres supergode råd.

marni

1) Købes her // 2) Købes her // 3) Købes her

xx Alberte

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment