Sommerfin på budget

sommerfin-paa-budget

1) Vero Moda Sweatshirt (249 kroner) // 2) H&M Skjorte (199 kroner) // 3) Pieces net (49 kroner) // 4) Chanel neglelak (200 kroner) // 5) Uniqlo striktrøje (30 pund) // 6) Mango øreringe (99 kroner) // 7) Asos sko (224 kroner)

Jeg bruger markant færre penge i sommerperioden, og det er der flere årsager til. 1) Jeg gider ikke shoppe når det er varmt. Jeg synes det er ubehageligt og klaustrofobisk at gå rundt og svede inde i butikker, imens man prøver et par bukser som klæber til ens svedige lår – eow! 2) Jeg vil hellere bruge mine penge på dyre efterårskøb, som en eksklusiv vinterfrakke, eller en smuk designertaske som kan holde i mange, mange år.

Derfor tyr jeg ofte til budgetvenlige items når det er sommer. I virkeligheden skal man jo heller ikke bruge så forfærdeligt meget tøj når det er sommer. Man ville egentlig kunne klare sig fint med et par sommerkjoler, et par sandaler og et par solbriller – er det ikke rigtigt?
Ovenover har jeg samlet nogle skønne budgetvenlige items, som ville være superfine her i sommervarmen.

xx Alberte

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment