3 af mine favorit vintagebutikker

Jeg elsker at shoppe vintagetøj. Dog er jeg rigtig dårlig til at finde fund iblandt en masse halv-dårlige ting, så derfor tyr jeg ofte til Vintage butikker som håndplukker styles som passer til en bestemt målgruppe ellers stilart. På den måde føler jeg at jeg næsten er sikker på at finde noget godt, hvis jeg besøger disse butikker. Jeg har især tre vintagebutikker som jeg ofte slår et smut forbi, og dem vil jeg gerne dele med jer! 🙂

 osv

O-S-V Secondhand
Efter min mening er O-S-V uden diskussion den secondhandbutik som har den fedeste instagram. På O-S-V’s instagramprofil består billederne oftest af smukke tøjsæt, hvoraf alle delene bliver solgt i deres butik. På den måde kan man lige danne sig et overblik over det smukke tøj, inden man tager forbi butikken. O-S-V har både dyre mærker, men sælger også highstreetmærker, sålænge tøjet passer ind i deres stil. De er skidegode til at udvælge tøj som både er tidsløst, men også trendbaseret, og så er butikken dejligt lys og luftig, så man bliver ikke overvældet af tøjbunker når man besøger dem.
Peder Hvitfeldts Stræde 4, København K

trois

 Trois Pommes Vintage
Trois Pommes Vintage har efterhånden været lokaliseret i Hellerup igennem rigtig mange år. For bare et par år siden syntes jeg at stilen var alt for voksen til mig, men det seneste år er vintagebutikken alligevel vokset på mig. I denne butik er tøjet stort set altid i den dyre ende, og man får lidt oplevelsen af at det er alle de rige Hellerup-kvinder som afleverer deres tøj i butikken. Jeg besøger primært Trois Pommes Vintage, hvis jeg er ude og kigge efter en designertaske, en lækker kvalitetsstriktrøje, eller en kjole til en festlig lejlighed.
Strandvejen 177, 2900 Hellerup

trois

I Blame Lulu
Det slog mig lige, da jeg skulle igang med at skrive dette indlæg, at jeg aldrig har besøgt I Blame Lulu, uden at ende med at blive dybt forelsket i et eller andet i butikken. Derfor kan man vidst roligt sige at I Blame Lulu aldrig har skuffet mig. Hos I Blame Lulu har de en masse lækre styles fra mærker som er ‘in’ ligenu, og de har virkelig fingeren på pulsen når det kommer til trends og hvilken designere og mærker man skal holde øje med pt. Hos I Blame Lulu er udvalget ret stort og derfor er der også rig mulighed for at få noget godt med hjem. Derudover er I Blame Lulu lokaliseret i den hyggeligste gade på Østerbro (Min gamle barndomsgade 😉 )
Rosenvængets Allé, 2100 København

xx Alberte

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

Comments: 2

  • Sofie B 4. juni 20178:52

    Er der ikke forskel på en genbrugs butik og vintage? Genbrug er en hvor alt overskuddet går til røde kors, indre mission, UNICEF osv. Og det er som hovedregel frivillige der står i butikken. Udover det så får de tøjet gratis.

    Hvor en vintage butik køber gammelt tøj rundt om i verden eller af kunderne også sætter priSen højere når de skal sælge det. Medarbejderne får løn og derfor er tøjet dyrt, udover at det selvfølgelig er håndplukket til netop deres butik.

    Jeg synes det var lidt mærkeligt at der stod genbrug som overskrift i forhold til at det var virkelig fede vintage butikker du skrev om.😊

Leave a Comment