Spar penge når du shopper, på Rabble.dk!

Sponsoreret indlæg

fullsizerender-1

Som jeg skrev lidt om forleden dag, så prioriterer jeg at bruge de fleste af mine penge i efterår – og vintermånederne. Dette skyldes at støvler og jakker bare koster mere, hvis man vil have varme på overkroppen og fusserne, og derfor bruger jeg sommermånederne til at spare op. Det er ikke fordi at jeg ikke elsker at kaste penge efter sommerkjoler og smukke sandaler, men man skal jo “desværre” også være økonomisk ansvarsfuld. Jeg kan dog ikke helt holde mig fra netshopping, som efterhånden er blevet lidt min guilty pleasure. Derfor er jeg virkelig glad for at have fundet Rabble.dk, som opdaterer mig om rabatkoder og kampagner hos nogle af mine favorit webshops. Jeg bruger især rabatkoderne fra Asos rigtig meget, da jeg altid har et eller andet fra Asos på min ønskeliste.

Så sent som igår var jeg inde for at tjekke om der var en spændende rabatkode på sneakers, da jeg går med tanker om at købe mig et par lækre Nike sneakers, og rimelig hurtigt opdagede jeg at Rezet Store har 20 % på et udvalg af deres Nike Sneakers. Og det havde jeg ikke fundet ud af, hvis jeg ikke først havde været lidt undersøgende omkring det. Så det kan altså betale sig lige at tjekke Rabble, inden man køber noget, for der er altså virkelig mange gode tilbud.

fullsizerender

Rabble.dk er en super overskuelig og nem hjemmeside at benytte. Jeg er selv lidt typen som skal have skåret tingene ud i pap for at forstå hvordan man bruger diverse hjemmesider, men jeg kunne faktisk med det samme navigerer rundt, på Rabbles hjemmeside.
Når jeg skal finde en god rabatkode eller en fed kampagne, så plejer jeg at gå ind og trykke på ‘Alle onlinebutikker’ hvor jeg så ser en liste over de shops som har et godt tilbud. Udover Rezet Store og Asos, kigger jeg også ofte på Zalando, Matas og Gina Tricot.

Jeg går også ofte ind, hvor der står ‘Populære tilbud.‘ Forleden kunne man blandt andet få fri fragt på varer fra Gina Tricot, hvis man benyttede en bestemt rabatkode.

Kort sagt, jeg er altså blevet ret meget fan af Rabble, og hvis man ikke er den heldige ejer af et pengetræ, så er det altså værd lige at gå derind og kigge, inden man kaster en hulens masse penge efter et eller andet. Jeg er selv en lille smule ærgerlig over hvor mange penge jeg kunne have sparet, hvis jeg havde kendt til Rabble.dk lidt før! Så hermed er tippet givet videre.

xx Alberte

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment